arelift
tired and sleepy boys.
Thursday, 12 April 2012 | 18:31 | 0 comments
letih lhaa. eemmememe. wlaupun semalam sja mnginap di skolah smpena dgn program khemah ibadat tu , bru ja smpai nii , lpas mandi, makan, and finishing my homework semuanya today juga ! huhu. smalam tdo dkat skolah , seriously , x leh nak tdo , haha . tido tu boleh tpi lewat lhaa :( mngantuk kay mngantuk, ikut hati nak tdo dah ni tpi tkut x jga coz today kan friday . stgi tkut x jga nak p solat jumaat .. ptg ni class tuition science pulakk. yaa, pengorbanan kannn ? takpa alip redha ^^ hehe .  btw, alip nak bt krja ni. byeee:D

just me,
alip.
70.63%
Thursday, 5 April 2012 | 00:59 | 0 comments
ohh emem . haha , peratus ujian satu 70.63 % msih x ckup kay bgi alip. kata guru kelas. alip ada potensi untuk cmerlang dlam pmr ttapi kna lbih usaha dlam subjek yg agak kurang , yg kurang pun takla smpai GAGAL. alip LULUS . 4A gred skolah kira ok la tu kan . btw , aku adalah HARAPAN sekolah untuk tahun 2012 . 31 org pelajar telah dipilih dan merupakan harapan sekolah dlam pmr . insyALLAH pmr aku .. target 5A keatas :) gred purata pelajar 2.13 .
mysetorymory 27.march.2012
Tuesday, 27 March 2012 | 01:32 | 0 comments
ohweyy , haha , okeyy , dah dpt result exam , ak dpt 4A4B , YAA , ok, tpi bgi subjek math ak kna pulun lgi, aieee , math x susah kayy , TAK SUSAH . just ak kurang study ja :) hehe. okeyy , nasyid kami x dpt no.1 pun, tpi alhamdullilah kami brjaya :) kami TAK KALAH kayy .SYUKUR. pastu 28 ni besok la aku akan membuat prsembahan nasyid untuk SPEECH DAY . walaweeeyy dpan PRINCIPAL , dpan2 jemputan , parent . and org2 trhormat pulak tu . insyaALLAH group nasyid PUTERA AL-AMIN boleh bt yg trbaik ^^
okey bye .
ilysmcapitalY.,
oweyy -,-
Thursday, 22 March 2012 | 07:31 | 0 comments
masyuuu, ewuu , haha , sibuk arr mnggu ni, yeee.. sabtoo ni p lawan nasyid kt smk.tengku laksamana :)
ohweyuuuuu , hahahax , insyaAllah klau da rezeki menanglahh kami , aceyy , hahax ? nak taw lgu pa, walaweyy nnti ak upload ke youtube okeyyy ? -,- wassup, na taw result exam ami ? takyah laa , tak perlu tahu kott , hahax , ak hbaq A ak jaa , sejarah aku A , geografi (A-IKUT GRED SKOLAH LA), science A , wlaweyy terharuuu weeettt *. hahax .
dear followers , enough nohhh ?
btw, doakan kumpulan nasyid AL-AMIN brjaya dlam nasyid dan menjuarai MSSD kota setar ;)
kbye.
promo cerekarama nurin najwa kini di youtube
Sunday, 18 March 2012 | 03:46 | 0 comments


jangan lupa saksikan pada 7 april ini, tv3, jam 10 malam :)
pasti menjanjikan yg trbaik buat andaaa - MURALI ABDULLAH.
bberapa pic time shooting cerekarama NURIN NAJWA
Friday, 16 March 2012 | 07:39 | 2 comments
 azman ( watak gangster)
 ni haa nisha dirr , kenai kan ? dia cntik oo , dia baik, dlam crita ni dia jdi tomboi .
 aummm, kak sari comey  + cntik aarr, dlam crita ni dia lah NURIN NAJWA , anak org kaya .
 antara scene dkat pusat tusyen , kak sari pelajar tusyen , btw dia ambil SPM dlam crita ni.
 itu murali abdullah selaku pengarah crita ni tgh mmberi penerangan bt jurukamera dan lain2 . murali jga pernah mndapat anugerah pengarah trbaik time anugerah skrin 2008 ^^
 haaa, itu ZAHIRIL AZHIM , lebih dikenali sbagai DAIM dalam crita JUVANA , dlam crita ni dia anak banduan klau tak silap , and slalu kna buli , dia ni anak org susah la.
 scene time DI PUSAT TUSYEN.
 scene nisha dirr(tomboy-atikah) backup zahiril azhim (IRFAN-watak dlam nurin najwa) yg kena kcau dgn gangster.
 scene di tusyen.
 krew produksi
 scene di tusyen
 sweet kannn ? zahriril ( irfan) dngan sari yanti ( najwa)
 scene di tusyen.
 pelakon extra kena touchup ! shitttt -,- ! ahahaha.
 pelakon extra kena touchup ! shitttt -,- ! ahahaha.
 aiee , adik aku ni , ada time jga amik gmbar dgn kak sari , aku sehari suntuk dgn depa pun x sempat nak amik gmbaq :(
 yeahh ! ak dgn azman , gangster crita ni :D
 haa, ini pengarah , nmpak ja tegas tpi pelawak doe , best krja dgn dia :) dia open minded , syok la , mang ssuai jdi pengarah @ producer. :)
-> MURALI ABDULLAH ( PENGARAH CEREKARAMA NURIN NAJWA)
 yeahhh ! antara scene dlam kelas tusyen , kena study -,-







ni brg2 makeup for pelakon utama and semua yang trlibat , harta ni la yg mmbuatkan muka kami semua putih mcm tepung ! hahahaha .
ni harta : KAK MON :)





hatudiaaa, tu aku , hehe , dok sebelah kat nisha dirr , dlam scene kelas tusyen , muka penat tu , dah malam time tu :(








orite, ini ja photo yg alif dpat upload pun nak tngok lagi boley tngok kt facebook alif, jngan lupa saksikan cerekarama NURIN NAJWA di tv3 , 10 malam , 7 april 2012 .KBYE. :)
hey peeps !
Friday, 2 March 2012 | 17:13 | 2 comments
hey world !
haha.
hey my followers !
lama ta update kannn ? imissyoublog :) <3blogger.
new experience dpat untuk tahun 2012 ni :)
i will go to shooting for telemovie 'NURIN NAJWA',
seriously,happy tak terkata , haha, no time to be a GLAM MAN , just nak dpat pngalaman jaa :)
my followers jngan lupa saksikan telemovie tersebut pda 7APRIL2012(sabtu), orite :)

Older Post
About

alif
14 to 15
myblogmylife, 26 0gos my birthday
follow okey,

leave your words here!



Credits

Template by: anis najihah
Basecode by: anis najihah
Cute Icon by: anis najihah
Others by: http://biasajaa.blogspot.com/

welcome to my blog! Be nice here. Do follow, enjoy and happy here!